Rung.vn Từ điển - Cộng đồng hỏi đáp trực tuyến
Bạn cần đăng nhập và tham gia vào các nhóm
Trà Sâm Dứa Hà Nội
có bài viết mới ↑
  • 17/08/16 10:06:18
    ai dịch giúp em đoạn này với ạ? bài nói về các tác động nhiệt trong việc sấy chuối. Em dịch nhưng có nhiều từ em không hiểu trong phần này lắm ai giúp em với ạ
    The effects that four pretreatments (blanching, chilling, freezing, and combined blanching and freezing), used prior to drying, had on the drying rate and quality of bananas were investigated. An untreated sample was used as a control. The bananas were dried at 50 C in a heat pump dehumidifier dryer, using an air velocity of 3.1 m s-1,...
    ai dịch giúp em đoạn này với ạ? bài nói về các tác động nhiệt trong việc sấy chuối. Em dịch nhưng có nhiều từ em không hiểu trong phần này lắm ai giúp em với ạ
    The effects that four pretreatments (blanching, chilling, freezing, and combined blanching and freezing), used prior to drying, had on the drying rate and quality of bananas were investigated. An untreated sample was used as a control. The bananas were dried at 50 C in a heat pump dehumidifier dryer, using an air velocity of 3.1 m s-1, until a final moisture content of approximately 25% dry weight basis was attained. While the initial drying rate was highest for the blanched treatment, the two pretreatments involving freezing resulted in the shortest drying times. The blanched sample was most preferred in terms of colour while the frozen samples exhibited extensive browning. The texture and flavour was significantly (P < 0.05) reduced in all samples that involved blanching and/or freezing.

    Xem thêm.
    Xem thêm 1 bình luận
    • Năng Lê
      0 · 18/08/16 05:32:42
    • Năng Lê
      0 · 18/08/16 05:32:48
Loading...
Mời bạn nhập câu hỏi ở đây (cho thêm ngữ cảnh và nguồn). Bạn vui lòng soát lại chính tả trước khi đăng câu hỏi.

Có thể bạn biết

Điều khoản Nhóm phát triển
Rừng Từ điển trực tuyến © 2024
DMCA.com Protection Status
Top